Κ2 KLIMA DOCTOR 500ml

Κωδικός: K2-W100
Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 5 κιβώτια μεικτά.

Υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά αποτελεσματικός αφρός για ανανέωση του κλιματισμού. Αφήνει ένα ευχάριστο, φρέσκο ​​άρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε τύπο κλιματισμού: χειροκίνητο, αυτόματο, καθώς και μονής και πολλαπλής ζώνης. 

- χωρητικότητα 500ml 

Χρήση: 

-Κλιματισμό. Ρυθμίστε τη λειτουργία εξωτερικής κυκλοφορίας, ο διακόπτης θερμοκρασίας στο ελάχιστο. Απενεργοποιήστε τον κλιματισμό και τον ανεμιστήρα. 
- Τοποθετήστε το φίλτρο γύρης. Ανακινήστε σχολαστικά το δοχείο πριν από τη χρήση. 
- Εφαρμόστε το προϊόν τοποθετώντας τον καθετήρα όσο το δυνατόν πιο βαθιά στη θέση του φίλτρου γύρης και στις εισόδους αέρα στην καμπίνα του οχήματος (συνήθως βρίσκεται στο πλάι του χώρου του κινητήρα στην πλευρά του συνοδηγού). Γεμίστε ολόκληρο το εσωτερικό του συστήματος με αφρό. 
- Σκουπίστε αμέσως το πλεόνασμα αφρού από τις γρίλιες με ένα πανί. Μετά την εφαρμογή, τοποθετήστε ένα νέο φίλτρο γύρης και περιμένετε 15 λεπτά. 
- Θέστε σε λειτουργία τον κινητήρα, ενεργοποιήστε τον κλιματισμό, ρυθμίστε την εσωτερική κυκλοφορία, ρυθμίστε τη θερμοκρασία στο ελάχιστο. Ενεργοποιήστε τον ανεμιστήρα, αυξήστε σταδιακά τη ροή αέρα από το ελάχιστο στο μέγιστο. Μετά από 10 λεπτά, σβήστε τον κινητήρα, ρυθμίστε τις παραμέτρους του κλιματισμού και του εξαερισμού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. 
- Αερίστε καλά το όχημα.